Renko, omezení pohyblivosti je moje noční můra. Já se tak bytostně ráda hýbu, že nutnost omezení by mě asi devastovala fyzicky i psychicky. Uvědomuji si samozřejmě, že to může kdykoliv přijít, a vysloveně děkuji osudu, že zatím to ještě jde a mohou si svobodný pohyb užívat do sytosti. Nicméně nevěřím, že i s omezenou pohyblivosti člověk nemůže kontrolovat svou životosprávu alespoň potud, aby se nedopracoval vyloženě k obezitě. Jak už tady někdo trochu nevybíravě napsal, k té je třeba se projíst.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.