pojďte raději poradit, co by v tom působení na děti mělo být, chystám se k oběma dětem trochu více promluvit, teď možná bude vhodná doba (MM bude pryč), chystám se jim říct, co se mi stalo, a vysvětlit jim, proč je jejich ochrana důležitá...znovu si probrat pravidla, která po nich chci (pro jejich bezpečnost a můj klid), aby se těm pravidlům tolik netlemili a neprotivili
Bude vadit, když trochu použiju něco z vašich příspěvků do této diskuze? Není to vlastně proti etice na Rodině?
Dceři je 9,5 a synovi 13. Oba vcelku otevřeně dovedou mluvit o sexu, jak přicházejí děti na svět máme už spoustu let za sebou. O nechráněném sexu jsme už taky mluvili, i o tom, že oba vznikli na první nechráněné plodné dny, stejně tak já na jedno jediné intimní spojení mých rodičů bez ochrany - to by je mohlo dostatečně nabudit k ostražitosti
Ale že existují hrozby horšího typu jako jsou sexuální agresoři, to jsme zatím jen kdysi naťukli, a já myslím, že bych o tom s nimi měla mluvit (ne že by se mi do toho chtělo).