Přidat odpověď
Doporučuji:
- restauraci Na Stodolci ve Chřibské
- Doubickou hospodu v Doubici kousek vedle
- Pizzerii Garofalo Kadaň
- dobře jsem jedla v Republice v Chomutově a jednou jsem byla na akci, kde dělali catering a taky to bylo vynikající, ale jsou to už dva roky
- v Praze třeba Dish (hamburgery)
Jinak se většinou setkávám s průměrnou až podprůměrnou kuchyní, je to škoda. Nejvíc mě drtí taková ta průjezdní místa, kde vědí, že většina návštěvníků přijede jen jednou. Posledně například restaurace v Dubině při sjíždění Ohře. Kuře krvavé, bramborové knedlíky s uzeným masem nedobré, ovocné knedlíky polité snad olejem či čím, děti to odmítly jíst. A jídlo nebylo levné. Kafe příšerné, ale tak kavárna to nebyla, takže to člověk mohl čekat.
Občas sleduji Gastromapu nebo nakouknu do Gourmetu.
Předchozí