Přidat odpověď
Mně obecně ta smažená klasika a hotovky, nevadí a většinou bývají docela dobré.
Víc mi vadí, když si restaurace hraje na "něco lepšího" a já si pak z jídelního lístku nic nevyberu, protože je to samá "pampeliška, levandule, kozí výrobky, exotické suroviny,... Při výběru mezi salátem s kozím sýrem, pohankovým rizotem a cuketovou polévkou,... jaksi zklamaně odcházím.
O dovolené mě příjemně překvapila Hradní krčma na Křivoklátě, sice smažená klasika, ale dobrá a rychle.
Rozpačitá jsem byla z asi lepší restaurace v Parkhotelu v Průhonicích, jídlo bylo dobré, to jo, ale ty společenské tanečky okolo mě unavovaly, celé jídlo nám trvalo tak 3x dýl, než jsme chtěli.
Tradičně býváme spokojení na Bunči v Chřibech a z restaurace Mlýn??? na Velehradě.
Naopak velký problém jsme měli na Šumavě, tam večer chcípl pes, všichni jedli v hotelu nějakou formu penzí a najíst se jen tam samostatně cestou do našeho penzionu byl velký problém, obyčejné hospody zavíraly.
Předchozí