Přidat odpověď
Z občasnejch pracovních večeří v Praze se mi zdá, že jsou tu buď kvalitní (ale dražší) restaurace, a pak levnější, ve kterejch je ale jidlo průměrný i horší - rejže rozvařená, maso tvrdý atd.
Jíst na vejletech po Česku mě nijak moc neláká, ale většinou se dá asi vybrat aspoň něco. Ale že bych se cíleně "šel najíst", to ne. Prostě utišení hladu, pokud je jídlo dobrý, beru to jako bonus plus.
Namátkou jedna vzpomínka: restaurace s pizzerií v malým městečku, dali jsme si oběd pro pětičlennou rodinu, jídlo i pitím vyšlo na nějakejch 700 korun. Opravdu jsme si pošmákli, horko-těžko jsme byli schopný to sníst, proto nám zbytek pizzy zabalili na cestu. Na požádání pro kluky usmažili na cestu misku hranolků a zabalili do šikovný zavírací krabičky. Skvělý kafe, obsluha pozorná, rychlá, vstřícná, nevtíravá, zdvořilá. No v Česku to nebylo.
Předchozí