Přidat odpověď
Jako...když jsou fakt dobré salátové brambory, dokonce třeba rohlíčky.. chutná to jinak a dá se říct, že to i může být něco jako al dente, ale to je podle mě tím, že v nich není tolik škrobu. Jinak je to z mojí zkušenosti přesně, jak říkal Pohlreich: "To není al dente, to je normálně tvrdý". Mě to opravdu štve až ve chvíli, kdy si za to ještě vynucují pochvalu a jsou úplně grogy, když ji nedáš. Jinak už ze zkušenosti obvykle poznám, po čem mi bude zle, nejím to a nehádám se. Zatím ještě pořád to není nejčastější varianta, obvykle se to jíst dá, někdy je to dokonce fajn. Zapamatuješ si to místo a když okolo jedeš na kšeft příští rok, řekneš: "Hele, tady bylo dobrý jídlo, zastavte." Jdeš tam a zjistíš, že posádka je komplet vyměněná a jídlo nepoživatelné. A tak dokola.
Předchozí