Mě by jen zajímalo - a chtěla bych se zeptat profesionálů - proč se ve většině hospod a restaurací dělá tolik věcí z polotovarů ( ve výsledku naprosto nechutných)? Přece i v restauraci se vyplatí dělat věci ze surovin, ne? Když si vezmu třeba ten zmiňovaný borůvkový koláč, tak já dělám nekynutý, litá buchta mi zabere cca 5 minut, chuť výborná, náklady minimální..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.