Přidat odpověď
Já mám opačný problém. Jak už jsem spoustu věcí ochutnala, některé mi nechutnají. Protože jsou horší než ty, které jsem už ochutnala. Třeba sýr z vyhlášené biofarmy ve Slunečné na Šumavě mi nechutnal - málo tuku a vrzal. A sýr od někoho z chalupy, kdo to dělá na koleně, je třeba mnohem chutnější. Nebo obyčejné brambory řeklo by se. Ale je jich spousta odrůd - liší se chutí i konzistencí, ta se mění v čase. A každému chutná něco jiného.Ale já jsem moc ráda, že lidi v Čechách vaří pivo, vinaří, vyrábí mléčné výrobky, pěstují zeleninu, chovají ovce... Rozjelo se to tu neskutečně a to je fajn. Jen lidé mají různé chutě a představy o jídle. Co chutná jednomu, nemusí chutnat druhému. Což se zhusta děje a proto se zdá, že restaurace v Česku nemají úroveň.
Předchozí