Přidat odpověď
valkyra
"tak já mám břicho obrovské (přitom jsem bývala "hruška"), problémy s tlakem taky. Ale na ty přílohy a pečivo mám prostě velkou chuť a nedokážu to ovládnout, ta chuť v tu chvíli převáží všechna ta zjevná negativa,"
Chapu. A prave proto nema smysl nutit se do neceho, co neudrzis... Zkus to pecivo a prilohy nahrazovat lepsima variantama. pecivo celozrnym (fakt celozrnym se zrnicky - takove ty fit chleby atd.), testoviny a ryze taky nahradit celozrnyma.......A pridat zeleninu, pak muzes prilohu uborat a nemas pocit, ze to nejde :)
Ja jednoou vzdala dietu kvuli tomu, ze mi narizovali jen krajicek chleba denne. Minuly rok jsem hubla pod dozorem obezitologie, nic se nezakazovalo, slo jen o to nahradit ty ne zrovna vhodne potraviny lepsimy. Postupne jsem zaradila vic zeleniny, presla na celozrny chleba a celozrne testoviny, quinou, z hranolek na pecene brambory. A sjem spokojena a zhubla sjem 35 kilo......
Ono jde fakt o zmenu zivotniho stylu, musis najit to, co bude pro tve telo fungovat a zaroven tak budes schopna zit do kocne zivota...... A je dobre zacit postupne, nahrazovat postupne jen nektere porce a pridavat a zvykat si :)
jinak pomoc odborniku se fakt hodi, protoze dost poradi. Ale ano, je to i o motivaci.....
Předchozí