Přidat odpověď
"Já se teda přiznám, že do stravovacího zařízení typu závodka bych nechodila, ani kdyby to bylo zcela zadarmo................. Navíc třeba česká omáčková kuchyně není vůbec nic pro mě."
Asi máš nějaké historické předsudky. Mnoho závodek jdou úplně normální restaurace. Naše je třeba zrovna super. Výběr je teda užší než v restauraci, je tam dejme tomu pět hotovek, dvě minutky a tři polívky denně. Vždycky je tam něco bez lepku, laktózy, bez masa apod a na české omáčkové kuchyni to vůbec nestojí. Ne, že by tam nebyly knedlíky s omáčkou, ale je to jedno jídlo z těch pěti. Je tam hodně zeleniny (snaží se ji vařit sezónně - chřest na jaře, dýně na podzim a ne obráceně), velký salátový bar, hodně ovoce, hodně mezinárodní kuchyně, ryby, mořské plody a skoro vždycky je jídlo výborný. Ještě se mi snad nestalo, že bych si nepochutnala, a to jsem taky docela náročná a jen tak něco nesním.
Jídlo je spíš lepší než v restauracích v okolí, ale taky je to teda za restaurační ceny - pro lidi zvenku vyjde jídlo, polívka, malý salát a voda s citonem okolo 280 - 300, přičemž zaměstnanci to mají dotované a prakticky zdarma. Nevím přesně, ale strhávají nám třeba pětistovku měsíčně, jenže to samozřejmě nepokrývá náklady jídelny, a proto to tam není hnusný.
Předchozí