Mám podobný míry jako tvůj syn a vedro mi dělá zle celoživotně, od dětství, jediná možnost je poslouchat svoje tělo a podle toho se zařídit.
Nikdy jsem teda neomdlela, ale často z vedra zvracela a párkrát se chovala jak debil, když jsem k tomu vedru měla ještě hlad (chechtala jsem se a nebyla schopná o sobě rozhodovat - něco s cukrem? upečenej mozek?)
Mám spíš nižší tlak a méně železa. Trochu mi pomohlo vyhejbat se lepku a kravskýmu mlíku a vedra trávit v chladu (rada za všechny prachy, ale vysoko v Alpách občas sněží i v létě a v horách se častěji ochladí alespoň na noc). Trou si připadám jak zatoulanej živočich.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.