| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chystáte se nějak na další vládní omezení? Podle mého je jen otázka času,kdy zase zavřou školy,OC atd.
Dnes jsem se rozhodla,že si udělám trochu fóra a zajedu si nakoupit nějaké vánoční dárky,abych pak nemusela všechno řešit v roušce (i venku) nebo objednávat přes internet s tím,že to naše "skvělá" Česká pošta nedoručí včas.
Také jsem dnes šla kolem prázdné lékárny,tak jsem rychle zaskočila a doplnila si domácí lékárničku na běžné podzimní virózy.
Možná si udělám i nákup,ale to jen protože jsem lenoch a nechce se mi pak nikde stát fronty v roušce. Teď,když si nakoupím,tak to proběhne rychle a bez front. Kam to dát mám a kupuji jen věci,které stejně běžně kupujeme. Kdybych zase měla HO,tak v podstatě nemusím mezi lidi vytáhnout paty a u nás,jak by řekla Monty ve vlčí řiti :-) potkám jen málo lidí. :-)
Z Covidu se nehroutím,protože si myslím,že dřív nebo později ho chytíme všichni. A popravdě bych ho raději chytila teď,když mám v sobě dost vitamínu D a nejsem oslabená nějakou běžnou virózkou. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.