Dabo, tak tím to máš jasné a není co řešit. Já bych HO mít mohla z větší části, ale nevyhovuje mi to a naštěstí mě nikdo nenutí. Samozřejmě v případě mé vlastní karantény by mi asi nic jiného nezbylo (tedy mohla bych samozřejmě zůstat na neschopence, ale pak bych z toho asi padla, on by se nikdo nepřetrhl pracovat na mých věcech), ale jinak si ráda udělám práci v kanclu a doma řeším pak jenom domácí věci ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.