na Klatovsku se dělala koprovka bez jíšky a bez vývaru, s dobrou smetanou, okořeněná. Takové to lehké jídlo, co pohladí.
Kdybych to dělala pro 3-4 lidi, tak jedna smetana bohatě stačí, moje babi to dělala pro víkendové osazenstvo chalupy (to mohlo být 10-12 lidí)a pochybuji, že by tam "vymatlala" 2 smetany a omáčka byla nedostižná..
Samozřejmě, že současná dresinková generace by natáhla čumák
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.