libik pohyb je dobrý ale ne všespásny.. Sama jsem chtěla založit podobné téma, ptž teď asi měsíc akutně řeším to samé. A to ubehnu cca 4x v týdnu 7-10 km; 1x in-line 12-16 km a podobný další radosti.. poběžím 1/2 maraton, pokud ho nezruší. Bylo mi 50, menses ještě mám normálně, ale v noci mi budí podobné věci výše popsané. . Zatim jen obracím slabou peřinu, funim a v duchu nadávám, no, začnu tou Dlouhou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.