Jo to mi řekl lékař. Jsem po nem 10 let chtěla poslat na vyšetření kostí. Doporučil mi to mamcin lékař. Nechtěl zbytečný. Stačí v 60.
Tenhle to zlehčoval a když jsem si přes osteoligu sehnala v Praze vyšetření kostí sama a ten Štos papíru mu dobnesla, kde je vidět, že to bylo tak tak spíš pozdě. Tak mi řekl: " kdo by to řekl, že jste takový vadný kousek" a myslíš, že mi vyšetřil aspoň krev na kde co. Ne. Tam mě poslala z revmatologie a začala mě léčit a zjistila , že opravdu máme genetické zatížení.
Takže předpokládám, že nevím co mi může být a coby vadný kousek. Mam momentálně jen dost D v organismu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.