Moje mamka přála tento víkend synovi k narozeninám o tolik týdnů předem, že mě až zaskočila.
A přiznám se, že manžel, který má na vše dost času. Vytáhl svůj papír kde má nákup kde čeho co odkládal a vyrazil včera na nákupy.
Chtěl mi v DM koupit základ do myčka a čistič na koupelny a podobně a narazil na poloprázdné regály. Takže asi jsme ten nápad něměli sami. A nepřinesl vůbec NIC z toho co měl napsaného. Není a neví se kdy bude. Jako v březnu. Historie se opakuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.