Libiku, chápu, to by s emi taky nelíbilo ... tam zase nechodím já - nepiju :) Já jsem byla ve vegan restauraci a raw restauraci, v ani jedné se nepije, v jedné je asi 20 míst max, ve druhé tak 30 max, nikde se lidi po sobě neváleli ... spíše místo obvyklých 4 nás tam ve 20h bylo 10. takže asi tak! A majitel byl nadšen ... tohle je třeba one man show, znám se s ním dobře ... těžký časy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.