Romano, jak jsem psala, mám roušky s nanomembránou od firmy rousko.cz. Měly by být vyrobené v ČR a mají k tomu plnou certifikaci na ffp3. Tedy poslali mi ji k tomu. Po skandálu s respilonem jsem vůči tomu certifikátu ostražitá, takže na opravdu rizikových místech beru respirátor (navíc líp přiléhá než jakákoli rouška), ale zas úplnou nedůvěru k těm rouškám taky nemám a v méně rizikových situacích jim věřím dostatečně :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.