monam, taky mi prislo rozumne nikam nelezt, ale ja potrebovala doklad k DPH, ktere se ma odevzdat do 25. rijna...jestli tedy neposunuli termin, coz jsem nikde necetla
plus jsem potrebovala uchyty do starsi skrine, ktere se vytrhly, a bez nich pada foch
a kdyz jsem tam byla, tak jsem chtela uhelniky na nove police, co si chci dat do komory - na zaver rekonstrukce bytu, aby holt konecne kazda vec mela svoje misto
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.