Jj, měla jsem dva balíčky ve dvou Zásilkovnách, takže jsem si včera udělala cestu a vyzvedla to. Normálně bych je vyzvedla cestou na nákup, ale bála jsem se, že budou mít zavřeno - jedno je prodejna Notino a druhá vinotéka.
Vůbec se nedivím lidem, že vzali obchody útokem. Někdo není zvyklý nakupovat online a zimní oblečení a boty dětem jsem (když byly menší a hodně jim rostla noha) kupovala až začátkem listopadu, abych eliminovala pravděpodobnost, že z bot vyrostou ještě než na ně dojde.
I do té Ikey jsem to stihla před týdnem, jinak bych neměla stůl, na kterém píšu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.