Přidat odpověď
Monty,
podotkla bych, že i libikova dcera je postižena zavřením škol, stejně jako tvůj syn, přišla o výuku a o společnost, stejně jako tvůj syn.
A libik tady její počínání nijak neadorovala, prostě ho konstatovala. Mně to přijde pochopitelné, stejně jako by mi přišlo pochopitelné, kdybys napsala, že tvůj syn vyjel s kamarádem vlakem za Prahu, tam si u okýnka koupil něco z fastfoodu a studoval ploštice ruměnice - ani to ani ono nemám za vzor strašlivého počínání nezodpovědných puberťáků.
Podle mě se "respektuji zavření škol, které považuji za přirozená epicentra nákaz" a "myslím si, že smysl opatření závažně neruší, když se při zavřených školách mládež v menším počtu občas setká a něco podnikne, aby jim nehráblo" nijak nevylučuje.
Ohledně těch škol, co se laboratoří týká a tak, řekla bych, že by školy měly pracovat na nějakém plánu potřebných náhrad. U těch gymnázií to myslím nějak půjde, pokud na to budou myslet včas... horší to je u praktických maturitních předmětů a škol stojících na vysokém podílu praxe obecně.
Předchozí