| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nebaví a proto chodím do kanclu, dokud to jde. Já bych asi 100% HO asi ani mít plnohodnotně nemohla (někdo by leda musel za mě v kanclu dodělávat administrativu kolem toho, co bych doma vytvořila), ale tak 2 dny ze 4 pracovních jo a ani to nechci, když to není nutné.
Mám doma problém se na práci koncentrovat, i kdybych tu byla sama, natož se dvěma dětmi a jejich on-line školou. Ani nevím, kde bych pracovala, když v dětském pokoji mluví do mikrofonu syn, v obýváku dcera, v kuchyni není denní světlo ani stůl (jen takový minipultík používaný hlavně na odkládání) a v ložnici bych mohla pracovat leda v posteli ... Asi bych musela s dcerou dělat v obýváku na směny ~;) Další problém je, že "matka doma rovná se děti nemusejí přemýšlet o samostatném řešení problému, když můžou zařvat "Mamííí .... " několikrát za dopoledne, očekávají dodávku stravy pod nos a tak (s tím mám zkušenosti z pátků, kdy bývám doma, rozčiluje mě i u úklidu, natož u práce). Určitě jsem byla vděčná za HO, když byly děti menší a nemocné, to šlo ale vždycky tak o 1-2 dny a pak jsem třeba šla do kanclu o víkendu, když hlídal manžel ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.