| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Právě jsem obdržela telefonát z KHS. Před týdnem jsme byli testovaní na kovid a oba jsme s manželem byli pozitivní.
Třetí den od testu nám přišla z KHS sms, že nás nestíhají kontaktovat osobně a že tedy máme 10 dní karanténu.
Dnes volala taková unavená paní a začala telefonát tím:"Tak mi řekněte rodné číslo" a já se jí ptám "a Vy ho tam nemáte, když máte moje telefonní číslo?" "Ne, nemám, nevidím ho."
"Hm..." říkám "vyplňovala ho lékařka na mou žádanku a pak jsem ho říkala při odběru a přišlo mi i do SMS od Vás i z odběrového místa. Jak já vím, že jste paní z KHS. Já vám ho prostě neřeknu, nezlobte se."
A paní mi říká:"Tak že vy mi nic neřeknete?"
Já: "Neřeknu Vám své rodné číslo do telefonu, ale jestli potřebujete do statistiky něco vědět - třeba jak se mám a průběh nemoci, s tím nemám problém"
Ona:"No, tak když mi nic neřeknete, tak se asi rozloučíme."

...a rozloučili jsme se.

Fakt musím v dnešní době všechno omílat 3x? Jsem v kontaktu se svým lékařem a vyplňovala jsem i na doběrovém místě to samé, co už jsem řekla u své doktorky. To si to nemohou předat ty informace, když jsou to všechno státní úředníci. A fakt po mě chtějí rodné číslo sdělovat do telefonu? Já bych i chápala, kdyby mi ho řekla a já jí řekla, že to sedí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.