Holky, prosím poraďte mi, jaká společenská hra je fajn. Strašně dlouho jsem nic nekupovala,tak nevím,co by naše mladé mohlo bavit. Mladé myslím dospěláky.
A ještě prosím vy co máte malé děti pora´dte mi s čím si rádi hrají vaši čtyřleťáci-kluci. Jak už mám ty děti dospělé,tak jsem úplně zapomněla co kromě kuchyňky u nás frčelo. Valí se na mě různě narozeniny,svátky,vánoce,tak trochu začínám panikařit,že nic nemám v šuplíku připravené. předem díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.