Senedro, já jsem na FB nabídl dva staré laptopy-staré,ale plně funkční a pro online výuku rozhodně dostačující. Jedno dítě spokojené a je rádo, že škola klape. Druhá rodina-bohužel jsem zjistila,že na jednom prodejním bazaru na FB ten "náš" laptop prodala. Nedalo mi to a zeptala jsem se, proč-že bych ho v takovém případě raději nabídla někomu, kdo ho potřebuje. Bylo mi řečeno, že jsem ho už jednou dala, tak ať se nestarám, že dítě v pohodě používá svůj mobil a stačí mu to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.