Přidat odpověď
Epepe, mám dva gymnazisty doma, předpokládám, že na gymplu jsou přibližně stejní
ano, ani ty moje nebaví dělat všechno a taky k tomu nevidím důvod, aby se matematik zabýval extra biologií, splní ji za deset minut, nemusí se tím otravovat hodinu jak ve škole, druhý zase nesnáší matiku, ale maká na biologii, každý dělá to, co ho baví a čemu se chce věnovat
jako učitelka vidím, že chytrým dětem - gymnázium pro takové je - to nedělá potíže, dokonce ani jiným než mým ,jsem v kontaktu se svými bývalými žáky na gymplu, v pohodě
na ZŠ je to mnohem víc o rodině, náš osmák loni potřeboval opravdu hodně dohledu, letos ne - je to průměrný děcko, chce jít na školu s maturitou nebo bez, nemá naše geny, má dys, má poruchu pozornosti a spoustu dalších potíží
přesto se ráno sedne k práci a udělá ji, pak má online, pak dodělá co je potřeba
já bych ty děcka tak nepodceňovala, ani bych to neviděla tak černě, je to o rodině, o nastavení rodiny, mnohem víc než co jinýho, a samozřejmě musí škola zadávat a kontrolovat rozumným způsobem práci
flákač flákačem zůstane, s tím nic nezměníme, děti se do školy většinou těší, ale ne všechny, bez ohledu na to, jak se jim teď chce pracovat, těší se na spolužáky a srandu ve škole, učení takto většině nevadí
Předchozí