Přidat odpověď
Okolíku, jenže já vidím potíž v tom, že nikdo ti neřekne, na jak dlouho se tu máme zavřít. A jestli to vůbec pomůže, to hlavně! Na jaře jsme se tu všichni zamkli a jak to dopadlo, víme. Kde je studie, jak moc pomáhají roušky? Kolik lidí se nakazí v Kauflandu? Jak je to ve školách? Jinde v jiných zemích roušky nesundali ani v létě a "vesele" nás teďka následují. Mně osobně se děje prd, ale je tu i ekonomická stránka věci. Nemyslím teď ty nájezdy do obchodů před Vánoci, přičemž tedy takový Globus a další mají Vánoce už teď. Tuto spravedlnost vůči majitelům krámku ponechme stranou. Mně prostě chybějí zásadní informace, plán, jednou se rozvolňuje při R 0,8, pak je to zase ještě moc nebo je to cinknuté, s číslama tam žonglujou, až to není hezký a lidí šílí.
Vánoce si udělej, jaké chceš, přece nebudeme rezignovat na všechno pěkný. A zkus si položit otázku, jestli ti opravdu záleží na úplně každém příbuzném, kamarádovi, známém, úplně všech lidí v ČR včetně mě. A jestli máš nějakou možnost reálně ovlivnit jejich osud.
Předchozí