Přidat odpověď
Zklamaná z matematické tuposti vlastních dětí jsem setrvale, nejstarší už je na VŠ. Za to jim jdou jazyky, na které jsem zase já extrémně tupá.
S názorem na učitele mám vlastní zkušenost. U nejstarší dcery jsem si na jejího učitele vytvořila dobré mínění a všude jsem ho chválila, proto jsem byla ráda, když ho dostala i prostřední. Absolutně nebral v potaz její poruchu pozornosti. Pořád jsem tomu nedávala dostatečnou váhu, protože dcera si nestěžovala. Co se děje jsem zjistila ve 4. třídě, když do třídy přišla holčička, co se přistěhovala z Británie. Až ona řekla své matce a ta potom mně, že naši dceru učitel bije. Bil ještě další dvě děti. Ředitelství se zastalo učitele, z nás udělalo blbce a lháře. Dcera je v jiné škole, zůstala tam ale nejmladší, která má super třídní, ale absolutně nemá šanci uspět v soutěžích, ve kterých dříve reprezentovala školu. V komisi je dotyčný učitel, takže je pravidelně buď diskvalifikována nebo se vůbec neumístí. Už se rozhodla, že v pěvecké soutěži zazpívá "Už troubějí, už troubějí, na horách je Lenin." Prý když ji diskvalifikují, tak ať je aspoň sranda.
Distanční výuka těžce nesedí dceři s poruchou pozornosti. Prostě to nedává. Včera jsme měli pedagogickou radu a když tam učitelé popisovali problémy s žáky, kteří mají poruchu pozornosti, jako bych ji viděla. Ta děcka s ADD a ADHD jsou na distančce dost v háji.
Předchozí