Přidat odpověď
Taky jsem přemýšlela, jestli k tomu nezaložit téma. Ne teda ohledně manipulace, ta mě netrápí, ale ohledně toho naznačování, a jak ho poznat.
Zpětně mi došlo, že mi někdo něco naznačoval a mě to nedošlo. Třeba jsem se přistěhovala se psem do činžáku se společným vnitroblokem k použití. První den jsem si tam čla číst i s tím psem a majitelka činžáku mi cestou zpět do bytu řekla, že mám po psovi na tom dvorku vše sbírat. Psa jsem tam vůbec něšla venčit a případnou nehodu bych určitě vysbírala, takže jsem to vzala jen jako informaci.
Druhý den jsem si tam a s tím psem šla číst znovu a paní na mě vyjela, co tam s ním dělám, když mi včera JASNĚ řekla, že tam psi nesmí. Když jsem řekla, že o tom jsme se vůbec nebavily, tak mi vysvětlila, že se jen snažila být zdvořilá a měla jsem to z toho pochopit.
Evidentně mi to ten první den naznačila a já to nepochopila. Přitom mi přišlo, že ten pokyn nebyl z čeho pochopit. Zřejmě mám nějakou poruchu a budu se teda víc snažit vnímat, ale fakt mi není jasné, jak daleko to předjímání a věštění u jiných lidí zachází. V tomhle vesmíru je všechno spojené se vším a všude se dá s trochou snahy najít nějaká paralela. Když to píšu, tak si fakt připadám jak Sheldon, ale když já tomu opravdu nerozumím.
Předchozí