Přidat odpověď
Dovedu si to představit - kdysi - z doby, kdy jsem žila sama, byla jsem single a bezdětná.. to jsem měla auto a vymetala jsem večírky. Vcelku jsem byla všem pro legraci, protože jsem řídila, takže se mi všude smáli, že z toho džusu budu za chvíli oranžová.
Ale bavilo mne řídit, jedno kam (v té dřevní době v noci pomalu na silnici nebyla auta:-D), žila jsem sama a potřebovala jsem lidi.
Doba covidová přišla v době netové, takže sociální kontakt supportuji z části zde, když už mi chybí dav a nejsem single ani bezdětná ani nepracující. Takže vídám alespoň klienty.
Nejsem moc venčící se typ, mám ráda své doma, zahradu, chalupu případně, ale bývávalo obvyklé, že jsme se scházely s kamarádkami, nebo u nás doma poměrně rušno.. ne mnoho lidí, ale pořád někdo... což se nyní neděje.. resp. v omezeném rozsahu.
Nevím ale, jak bych tohle řešila za původních podmínek (bez netu) v jiném věku atd. Prý už nikde nejsou ani štěňata k nákupu psích smeček a na kočky mám alergii...
Bez legrace, - pro starší lidi je tohle naprosto příšerné, když ještě leckdy nemají informace nebo nevědí. Případ dědečka mé kamarádky, pořád jí vyčítá, že za ním málo jezdí (je v pečovatelském domě, byl zvyklý každý víkend) a nejde to vysvětlit..
Předchozí