Jestli chceš chuťově dobrou čokoládu bez ztuženého tuku, budeš muset použít pravé suroviny jako v čokoládovně. Všechny. Myslím že jsem viděla nějaký obchod který toto nabízí. Ale nejsem si jistá, jestli jí lze připravit v domácích podmínkách. Všechny suroviny se musí neustále míchat při konstantní teplotě několik hodin aby se dobře spojily a čokoláda byla jemná bez hrudek. Já bych zůstala u osvědčené klasiky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.