My máme 15 metrů a nakupovat jsem byla včera. u nás se to řeší počtem košíků v obchodě.
Zjistila jsem, že 15 metrů je takový normální počet lidí, co chodí nakupovat dopoledne, ale všichni museli mít košíky. A protože dopoledne chodí většinou nakupovat senioři, kteří chodí ve dvojicích, tak ty povolené košíky byly v oběhu všechny.
Lidí celkem normálně, ale o košíky jsme zakopávali, byly ucpané uličky, jak se lidi potkávali a klabosili. U ovoce nával, vlastně pár lidu, ale ucpano košíkama.
Vtipný byl tatínek, co tlačil 4 do sebe spojené košíky, ten nakupoval s celou rodinou.
POdobně vtipná byla pani, která se evidentně bála a neustále vykřikovala, že lidi nedodržují rozestupy a všichni se nakazíme. Pokud jsem takto poděšená, nelezu do Kauflandu a ono dodržovat rozestupy ani nešlo, všude košíky.....
Další vtipná věc, byla fronta košíků u lahůdek, dlouhá a široká, nikdo netušil, jestli už je na řadě. A půlka košíku byla jen doprovod a dělaly zmatky.
Je možné, že místní Kaufland má větší prodejní plochu, ale i hodně regálu a i hodně palet se zbožím, takže nakonec je průchozí plocha malá a povinné košíky rychle udělají kalamitu.
Nechtěla bych zažít nákup v paték odpoledne, to musí být masakr.