Od pondělí nejspíš začně platit 3. stupeň, ale školy nadále pojedou podle 4.stupně. Proč? Dokáže mi to někdo vysvětlit? Dokáže to vysvětlit někdo z vlády? K čemu je tedy ten přiblblej PES? Bude se ve škole vůbec ještě někdy učit normálně - všechny třídy najednou a bez roušek? Já blbá doufala, že snad po vánočních prázdninách by mohly být zrušený homogenní skupiny a zůstat roušky jen ve společných prostorách, ale takhle to vypadá na celý podělaný školní rok. Už teď nás straší se třetí vlnou. Jsem už . A lidi taky, co slyším a vidím kolem sebe. Mají se vůbec nosit roušky venku ve městě? Dneska jsem byla nakoupit a někdo je venku má,někdo ne. Vždyť už se v tom nevyzná ani prase.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.