vidim rozdil v tom, ze prijdu do restaurace a sednu si ke stolu, prijde cisnik a zaplatim na rozdil od objednam si jidlo a pak se tlacim s ostatnimi na chodbe nebo v nejaky predmistnosti nez mi to moje vydaji, kdyz bude mit covid kuchar, tak je riziko prenosu stejny kdyz bude mit covid kasirujici, tak bude riziko stejne kdyz bude covid nekde v kuchyni, tak je jedno zda jim z porcelanovyho talire nebo z hlinikovyho (mycku covid neprezije) kdyz budu sedet u stolu budu dal od lidi nez kdyz se tlacim ve fronte kdyz bude covid na housce, tak ho budu mit stejne z Kauflandu jako v te restauraci nevim proc zorvna kavarny a restaurace byly vyhlaseny jako nejrizikovejsi vlastne vim, politici a bohati si ted pronajimaji cele hotely nebo cele restaurace a uzivaji si to tam jako uzavrena spolecnost
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.