| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já dělám adventní věnec, trochu úklidu - ten většinou nestíhám, takže v zoufalství mi manžel nakonec trochu pomůže, ale nepřeháníme to. Vymýšlím většinu dárků, většinu jich koupím, vesměs online. Ty, jejichž vyzvednutí mám z ruky, vyzvedává manžel. Manžel kupuje dárky pro mě, ale obvykle na moje přání, max. nějaká drobnost jako překvapení. Balíme spolu - já balím, manžel stříhá izolepu (stříhání izolepy naprosto iracionálně nenávidím ~t~)

Perníky plus většinu cukroví peču já s dětmi. Zdobíme všichni. Linecké většinou dodělává manžel, protože já bych to vzteky prohodila oknem - máme chuťově úžasný recept, kterého se nechceme vzdát, ale s tím těstem se strašně špatně pracuje. To už je taková naše vánoční tradice, že já to nadšeně začnu a manžel mi pak nalije domácí mandlový likér na zklidnění a dodělá to, když to nedávám. Už si zvykl a nereptá. ~t~

Stromek kupuje manžel. Večer před štědrým dnem ho donutím dát ho do stojánku, dát na něj světýlka a hvězdu, postavíme ho do obýváku a položíme k němu krabice s ozdobami. Když ráno vstaneme, je ozdobený. :-)

Velký nákup potravin objednávám já a ten nám dovezou. Manžel nebo syn max. skočí pro jednotlivé položky, které jsme zapomněli.

Polévku dělám já, salát víceméně já - společně loupeme brambory, ochutnáváme a dochucujeme. Rybu dělá manžel. Letos asi budou i řízky, ty dělá běžně, takže to hádám bude na něm i na štědrý den. Chlebíčky děláme společně s dětmi. Vánočku peču sama.

Ty jo, když jsem to tak vypsala, tak mi začíná být úzko, jak nic nemám. Ani všechny dárky. Péct jsem nezačala, o úklidu raději mlčím... :-/

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.