| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jak jde čas tak se snažím manžela zapojovat čím dál víc.
Dárky - většinu kupuji já, a to i většinu pro sebe ~:(, manželovi jsem před asi 3 lety nařídila, že dárky pro jeho rodiče si obstarává sám, pomůžu třeba vymyslet nebo dám tip zejména pokud jde o babičku (tchyni), než holky dorostly do věku, aby mohly dostat peníze tak jsem kupovala dárky pro děti i za tchána.
Balím výhradně já. Letos jsem manželovi řekla, že mi s tím pomůže.
Stromeček - kupujeme živý a to vždy všichni společně, holky vybírají když táta drží v každé ruce jeden a já jen čuchám ~:-D manžel usazuje do stojanu, zdobíme všichni společně.
Cukroví - peču vždy perníčky s holkama, každý rok říkám, že už nebudu neb se u toho vždy zhádají ~l~ ale výsledek je vždy krásný, moc rády zdobí. Další druhy dle chuti a času. Teprve před pár lety jsem zjistila, že manžel doma nikdy nebyl do cukroví zapojovaný a nikdy si jako dítě nevykrojil jediný kousek takže ho nevyháním, když chce taky něco zkusit a ani ho nebiju utěrkou když chodí ujídat :-)
Jídlo - nákupy obstarávám já, ale beru si občas muže sebou. Vaření je taky na mě. Manžel vařit neumí. Salát dělám 23.
Kapr - chodíme kupovat opět všichni společně a ááácháme u kádí než muž vystojí frontu. Bereme živého a manžel pak musí zabít a vykuchat. Naučila jsem ho to. Neuměl to, ale já jsem na živém kaprovi prostě trvala. Já pak kapra stahuji a porcuje babička. Babička mi pak pomůže obalit řízky a kapra. Smažím pak já. Polévku už roky neděláme. Pokud se dělala vařila ji babička.
Úklid - dle času a chuti, letos to docela řeším, ale vánoce jsou vlastně jen záminka, protože je to prostě fakt už potřeba. Tento víkend jsem manžela opravdu nekompromisně zapojila i s dětmi. Udělali, ale kecy měli to jo ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.