| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Volali z hygieny, a prostřední dítě musí na covid test, protože se -pozor- před 14 dny údajně setkalo s osobou Covid + .. pravděpodobně ve školce, kam ale chodí i s mladší sestrou, ta záhadně na test nemusí :D Příjde mi nelogické aby po takové době musela někam jít, a bylo mi řečeno že nestačí být doma 14 dnů, nechápu proč, když "výstupní" test po 14 dnech se nedělá. Syn Covid prodělal, na testech nebyl- ale měl všechny příznaky, od ztráty chuti a čichu, stačilo jim to nahlásit, a zavedli ho jako + i bez testu asi před dvěmi měsíci :D šaškárna.. Takže se mi prostě nechce jet s třemi dětmi, protože nemám hlídání, někam na test - autobusem, protože nemám auto, když je to přece mnohem větší riziko než zůstat doma na zadku

Je někdo, kdo nešel i když mu to nařídili? Co se pak dělo? Pokutu předpokládám nikdo nedostal.. nějaké jiné bubu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.