"když se na testy vykašle dost lidí, budou menší čísla a všechno bude v pořádku"
Trumpova logika.
To už jsem taky slyšela. Prý ať nelezou ti pitomci na testy a bude klid. To už se akorát můžu zoufale smát."
Testovat toto konkrétní dítě je podle mě naprostá zhovadilost, pokud je zdravé a zejména pokud bylo v kritické době v izolaci. Na základě osobních zkušeností bych ho taky nechtěla nechat testovat. U nás po tak dlouhé době měla negativní test i dospělá dcera s prokazatelnými příznaky. Je zbytečné děcko stresovat a vyhazovat za to veřejné peníze. Posedlost čísly mě přešla po zjištění na vlastní kůži jak jsou testy nepřesné a zároveň kolik lidí si tím kolem mě prošlo, aniž by o tom kohokoli oficiálně informovali do kovidové statistiky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.