Přidat odpověď
Tak to my rohlíky kupujeme a občas se stane, že nějaký zbyde...sušíme je na ošatce a když potřebujeme strouhanku, tak je umeleme...máme rádi tu strouhanku čerstvě namletou, když už je delší dobu v dóze, tak to chytne takový divný pach...a mletí strouhanky je u nás synova práce, má to v mlýnku hotové za pár minut...a ještě ji přesíváme, nemáme rádi tu hrubou...jinak manžel kdysi pracoval v potravinách a říkal, jak se do té kupované strouhanky vždycky semlelo všechno, včetně plesnivého apod... takže si radši děláme svojí podle potřeby...a když není zrovna potřeba strouhanka, tak rohlíky krájíme na kostičky a necháme usušit a pak používáme třeba na nádivku apod... Kupujeme tedy i chleba a celozrnné pečivo, rohlíky má rád hlavně syn, my si je dáme jen občas, máme radši ty vícezrnné kaiserky...ty zase nejí on...
Předchozí