| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

troposfero,
fakt to chápu. Já nevím, jestli mi má lékařka očkování doporučí nebo ne, ale jsem moc ráda, že mi vždycky bez nátlaku předkládá alternativy. A fakt se mi nelíbí představa, že bych už nevytahla paty ani do sousedního Polska.
Nicméně potřebuji, aby dostatečně velká část i nerizikove populace zvolila očkování. Nechci, aby neockovani byli popotahovani, ale v celospolecenskou solidaritu doufám. A tenhle aspekt s havanou ve svých úvahách necháváte stranou a děláte že sebe ty morálně hodnotnější. To mi dost vadí. Druhá strana dělá totéž. Tahle diskusní atmosféra je otravná, i ve smyslu skutečné jedovatosti.
Myslim, že nějaký registr je u takového rozsáhlého očkování potřebny. Velkou otázkou k diskusi je jeho možné využívání.

Počítám s tím, že se některé aktivity dostanou jen těm, kdo předloží buď doklad o očkování nebo negativní test. Bude to zřejmě zejména cestování, hospody těžko. Pro mě je tedy přes čáru i představa, že by to mohlo být podmínkou přijetí do zaměstnání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.