Huso, já si myslím, že z části je to jen věc zvyku a stereotypu. Určitě nemá cenu nutit se jíst úplně v rozporu s chutěmi. Ale i když mám ráda sýry a chleba, nemusím to jíst vždycky dohromady. Mohu si ráno dát chleba se sýrem a večer sýr se zeleninou a s ořechy, třeba. A i když mám chuť na tři krajíce, dát si jen jeden, holt úplně bez disciplíny to nejde, když chce člověk něčeho dosáhnout. A nebo jednou za čas si užít ty tři krajíce chleba a jindy si dát jen jogurt. Možností je spousta, klíčová je vůle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.