Ja veci v trojobalu predsmazim na panvi, ale rychle. Rozpalim olej, hodim tam rizek (nebo dva, nebo tri, kolik se na panev vejde), hned obratim (kazda strana jen par sekund, jen aby to nasaklo ten olej) a pak hned prendam na ""plech"" (mam fritezu typu ""horkovzdusna trouba"", 2 zasouvaci derovane plechy).
Takhle pripravene to ma krasnou ''smazenou'' barvu (rozhodne to neni blede) a jako smazene to i chutna (jen to neni nasakle prepalenym tukem a nemusim to hlidat, maximalne to behem tech cca 14 minut smazeni ve friteze obratim a prehodim plechy).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.