Ano, zaznamenala jsem prudkou změnu oproti loňsku s kolekcí plněných šištiček kofila-milena-kaštany(ty se jediné v posledních letech daly jíst) a je to skutečně HNUS! U nás doma se sní hodně sladkého, jsme na to já i dcery...z nouze(=když zrovna není nic jiného nakoupeného) se sní všechno, ale toto fakt vyhodím, nedá se. Už to nikdy nekoupím. Je mi líto, že náš trh zaplavují takové hnusy, přitom se u nás vyráběla TAK dobrá čokoláda. Tipuji převod výroby do Polska.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.