To mi právě nestačí. Musím mít pracovní projekt a pak to držím. Na mateřské se mi třeba stalo, že jsem měla dojet z Kolovrat na Florenc na krev, bylo to celkem akutní a odhodlávala jsem se několik měsíců. Neokázala jsem se zvednout a vyrazit. Někdy jsem se nedokázala třeba celý den zvednout z pohovky jinak než kvůli cestě na záchod a jindy jsem nezadržitelně brečela. Přitom normálně to neřeším a dělám, co je třeba. Musím mít nějakou zátěž, i když je to práce z domova, protože jinak je to zlý.
Jsem v tomhle nějaká vadná, příliš dlouhotrvající pohody a svobody bez režimu mě uvádí do depresivních stavů. Hned jsem si tehdy pořídila práci domů a na příští mateřskou jsem se raději ani nepokoušela nastoupit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.