Přidat odpověď
Stáňo, to má fakt každý jinak, my máme dům i zahradu...ale třeba o víkendu nikdy neuklízíme, někdy peru, to jo, ale jinak úklid stihnu přes týden...jelikož mám dlouhý/krátký týden, tak jsem 2-3 všední dny dopoledne doma sama, manžel v práci, syn ve škole...takže ho ráno vyprovodím do školy, někdy cestou od autobusu nakoupím...doma si dám v klidu snídani, poklidím barák, obstarám kytky uvnitř, zvířata žádná nemáme... udělám co je potřeba na zahradě, nebo tak nějak celkově kolem domácnosti...s obědem moc práce nemám, většinou máme ještě to, co jsme měli den předtím k večeři a nebo něco, co je brzy hotové...manžel dorazí domů kolem půl jedné, ale obědváme až když dorazí syn ze školy, takže času mám spoustu, stačím si i pokecat tady, nebo někdy dopoledne zajedu k mamce jí s něčím pomoct...no a o víkendu buď ráno někam vyrážíme na výlet a tudíž oběd máme někde mimo, nebo si bereme s sebou svačinu... a nebo si přispíme a snídáme tedy později, tudíž později i obědváme a odpoledne děláme třeba něco na té zahradě, pokud je sezóna...a dva víkendy v měsíci jsem celé komplet v práci od rána až do večera, takže to se syn s manželem zařídí, jak chtějí...taky buď někam vyrazí, nebo si přispí, jídlo si udělají, jak mají hlad...
Předchozí