Popravdě si tím rizikem nejsu jista, ono tam určitě je, když jsem já i děti bez roušek. Když budu mít smůlu, mohu ten koronavirus chytnout i v obchodě, když budu na neschopence a půjdu si nakoupit. Taky nevím jestli by neschopenka neznamenala izolaci pro mě a mého syna, kterého bych nemohla zavádět do školky, kde pracuji, protože by ten virus zase mohl přinést on.... Doufala jsem, že to za mě rozhodne doktorka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.