Ta testy chodím každý týden, první byl hodně nepříjemný, všechny ostatní už se daly vcelku vydržet. Bylo mi doporučeno, že musím hodně zaklonit hlavu a zhluboka dýchat. A opravdu to funguje.
Chtěla jsem napsat, že bych se nechala otestovat kvůli cestování, ale vůbec se mi nechce do míst, kde bych musela mít roušku a kde bych potkávala další zarouškované lidi.
Takhle chodíme každý víkend bez roušek do přírody, dnes jsme byli v jedněch horách, které jsou součástí Krkonoš, bylo to fajn a v roušce jsme nepotkali ani jednoho člověka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.