| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pravidelně a často kvůli plavání, zejména pokud by zůstal nynější systém, tak klidně těch každých 5 dnů.
Kvůli koncertu, hospodě (chodím tam málo a je to celkem sváteční pro mne), festivalu, dovolené, čemukoliv.
Před Vánoci jsem byla 4× (co týden) na testu kvůli jediné možnosti vidět aspoň na půlhodinku tátu a nepřišlo mi to nijak děsný. Jo, je to nepříjemný, ale odmítám si to nějak připouštět a dělat z toho hrůzu ~j~:-) jediný, co může být problém, pokud má někdo fakt anatomickou zvláštnost v nose, v obou dírkách ~d~ jinak byli jsme několikrát i manžel, brácha, babička, všichni zhodnotili jako "nepříjemné, ale dá se to vydržet".
Jako daň za možnost normálního žití by mi to přišlo rozhodně OK. I kdybych měla platit 300kč, tak bych minimálně jednou týdně šla (v rámci 48h platnosti testu bych stihla potřebné, hlavně několik plavání ~:-D )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.