peču bez jakéhokoli tuku i maso vepřové, cibuli a maso naházím do remosky, okořením, osolím nechám zapéct a pak podleju trochou vody, průběžně přilévám, ke konci dopékání polévám tím výpekem kůžičku (u kuřete) je křupavá a maso výtečné s tím máslem si to nedovedu představit, musí to být samý tuk
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.